9.3.10

Επικαιρότητα ("Σαρκόζι, Μερκέλ και Βρετάνοι" μας αγαπούν...)

Στην υπόλοιπη επικαιρότητα και μιάς και δε σχολιάσαμε κάτι εδώ και 2-3 μέρες απλά να πούμε πως η Merkel νομίζει ότι τα νησιά είναι του Παπανδρέου και μπορεί να τα πουλήσει και παράλληλα ότι όλοι οι Έλληνες είμαστε πλούσιοι σε βάρος της και χρειαζόμαστε μαστίγωμα . Ο Σαρκοζί που χρόνια τώρα το παίζει καρντάσι ( Θεσσαλονικιός παππούς … μη σου πω και ΠΑΟΚ )
δε ξέρει τι να πει γιατί για πρώτη φορά πρέπει να βάλει το χέρι στην τσέπη και να δώσει κανα φθηνό δανειάκι. Αντί λοιπόν για πράξεις αναλώθηκε και αυτός στο να ανανεώσει τους όρκους αγάπης, φιλίας και συναδελφικότητας με την Ελλάδα. Ο Άγγλος δε ευρωβουλευτής που όλοι είδαμε στο Youtube προκάλεσε ρίγος. Αφενός μαγκιά του να μιλάει όπως γουστάρει στο ευρωκοινοβούλιο αφετέρου πολύ αντίθετος στην Ελληνική βοήθεια βρε αδερφέ. Άμα σηκωθούμε Έλληνες και Κύπριοι και φύγουμε όμως από την Αγγλία τα 100+  πανεπιστήμιά τους θα μείνουν άδεια και οι επιχειρήσεις τους θα κάνουν holiday … Αυτά … εν ολίγοις . Με τις υγείες μας ….

ΥΓ. Επειδή θα με ρωτήσετε γιατί χρησιμοποίησα αυτή την εικόνα για το άρθρο, σας ενημερώνω από πριν πως όταν κάποιος ζητήσει δανεικά στην Κίνα τον κλωτσάνε με αυτό τον τρόπο … ( Προς κ. Παπανδρέου αυτό … μη κάνει το λάθος και πάει προς τα εκεί για δανεικά … )