7.3.10

Ο πόλεμος τώρα αρχίζει ... ( julia-89.blogspot )

Όλες τις αδυναμίες της έδειξε σήμερα το πρωί η Blogger . Όταν μια εταιρία λογισμικού gadget/widget έστελνε όλα τα blog με τον κώδικά τους στο Julia-89.blogspot.com που έδειχνε διαφημίσεις για εταιρίες ιντερνετικού marketing και προώθησης διαφημίσεων. Το γεγονός ότι το εξωτερικό link ονομαζόταν Julia89 θεωρούμε ότι είναι τυχαίο γεγονός και δεν σχετίζεται με την δική μας julia ...
Το συμβάν ξεκίνησε στις 7:30 το πρωί ώρα Ελλάδος και συνεχίζεται ακόμη και τώρα για κάποιους που δεν το έχουν καταλάβει. Από το πρωί στο internet έγινε σάλος παραπόνων στην εταιρία Blogger της Google η οποία δεν αντέδρασε και την λύση την βρήκαμε μόνοι μας. Είναι ξεκάθαρο ότι η επίθεση συνέβει ξημερώματα Κυριακής ώστε να μας πιάσουν στον ύπνο όμως κάτι τέτοιο δε συνέβη.  Έτσι λοιπόν συνεχίζουμε κανονικά την δράση μας και ευελπιστούμε ότι δεν θα έχουμε παρόμοια προβλήματα ξανά. Εμείς θα εντείνουμε τις έρευνες μας να βρούμε ποίος ευθύνεται για όλη την ιστορία. Ξεκινάμε από το site www.ptp123.com το οποίο είναι το site που διαφημίστηκε από αυτή την παράνομη δράση.
Ευχαριστούμε όσους τεχνικούς ασχολήθηκαν με το πρόβλημά μας και μας έδωσαν τη λύση.

Όσοι αντιμετωπίζεται το ίδιο πρόβλημα απλά ελέγξτε τα Gadgets/Widgets σας και δοκιμάστε να τα σβήνετε ένα προς ένα γιατί σίγουρα από εκεί ξεκινάει το πρόβλημά σας.