26.2.10

Ανατριχίλα με ΠΑΟ (Video & Goals)


4 Απρίλη του 1996 ήταν όταν ο Νιόμπλιας έμπαινε αλλαγή στον αγώνα Αγιαξ – ΠΑΟ που έληξε 0-1 με το ιστορικό γκολ του Βαζέχα που κρέμασε τον πιτσιρικά τότε Φαν Ντε Σαάρ. 25 Φεβρουαρίου του 2010 , 14 χρόνια μετά, ο Παναθηναϊκός προκάλεσε ίδια συναισθήματα, τόσο δυνατά, τόσο αισιόδοξα, τόσο χαρούμενα.
Σε έναν αγώνα σπάνιας ομορφιάς ο Παναθηναϊκός κέρδισε 2-3 την Ρόμα στο....
αχανές ολύμπικο. Μέσα στην Ρώμη και ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ ο ΠΑΟ με αιχμή του δόρατος τον μικρό (ίσως όχι πια …) Νίνη πήρε μία μεγάλη πρόκριση.Ο Νίνης κέρδισε το πέναλτι που έγινε το πρώτο γκολ του ΠΑΟ, σόκαρε την Ρώμη με ένα πανέμορφο γκολ με σούτ έξω από την μεγάλη περιοχή και δημιούργησε το τρίτο γκολ με μια κάθετη πάσα που με χάρακα να την σχεδιάζαμε πάλι λάθος μπορεί να κάναμε. Ο Σισέ έδειξε χαρακτήρα εκτελεστή και όλοι μαζί έδειξαν έναν χαρακτήρα διαφορετικό από ότι μας συνήθισαν στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Αν δείξει τέτοια αποφασιστικότητα ο ΠΑΟ και στις υπόλοιπες αγωνιστικές του πρωταθλήματος τότε δεν έχει να φοβηθεί κανέναν , ούτε κόκκινο ούτε ασπρόμαυρο αντίπαλο.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού επιστρέφει στην Ελλάδα στις 3:20 τα ξημερώματα Παρασκευής και αναμένεται να γίνει πανδαιμόνιο. Πάντα τέτοια ευχόμαστε στους φιλάθλους του ΠΑΟ και ελπίζουμε στην επόμενη φάση σε κάτι ακόμη καλύτερο. Επόμενη αντίπαλος του Παναθηναϊκού ... η Σταντάρ Λιέγης ... Μην την υποτιμήσετε ... Διαλύστε την ... 

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟ

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης Ρόμα - ΠΑΟ .